Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Ostudzić w zimnej wodzie i obrać ze skorupek.Drobno pokroić w kosteczkę i przełożyć do miski.Trzy ogórki pokroić w drobną kosteczkę dodać do jajek. Opłukana natkę pietruszki i resztę ogórków rozdrobnić blenderem i dodać do jajek. Doprawić do smaku solą ,świeżo zmielonym pieprzem ,chrzanem i majonezem.Wymieszać i wstawić do lodówki na minimum 1 godzinę, aby składniki się przegryzły.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawa pasta
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobną jest pyszna
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    o! ciekawa! takiej jeszcze nie jadłam...
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !