Sposób przygotowania

Do białek dodać cukier i ubić na sztywna pianę.Mąkę pszenną i ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiać i dodać do ubitych białek.Dodać mak i wymieszać drewniana łyżką .Na blaszkę wyłożona papierem do pieczenia kłaść łyżeczką małe porcje ciasta .Piec w temperaturze 160 stopni przez ok. 8-10 minut.Część ciastek posmarować dżemem i przykleić drugim do dżemu suche ciastko.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super!!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    lubię takie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    To są ciastka z mojego dzieciństwa, ale już długo ich nie widziałam w sklepie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !