Sposób przygotowania

Kapustę kwaszoną odcisnąć ,drobno pokrój ,wymieszaj z utłuczonymi orzechami włoskimi roztartymi solą i czosnkiem.Dodaj sunieli sok z wyciśnięty z kapusty ,drobno posiekany koperek i dokładnie wymieszaj.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny pomysł
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    z ozrechami to zupelna nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajny dodatek z tych orzechów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !