Sposób przygotowania

Oczyszczamy rybę ze skóry i ości.Rozgniatamy widelcem.Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Łączymy rybę z serem, szczypiorkiem, majonezem i ketchupem.Doprawiamy.Pastę nakładamy na krakersy .Posypujemy szczypiorkiem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam i niezłą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !