Sposób przygotowania

Pokrojone drobno pieczarki oraz poszatkowaną w kostkę cebulę wrzucamy do wywaru warzywnego, dusimy około 10 minut (aż pieczarki zmiękną). Wyjmujemy z wywaru kilka plasterków pieczarek, pozostałe miksujemy, dodajemy śmietanę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dorzucamy całe plasterki pieczarek i sos gotowy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię tak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !