Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Do przygotowania suszonych pomidorów w zalewie oliwnej potrzebujemy podłużnych , mięsistych pomidorów z małą ilością pestek, które podczas suszenia nie będą puszczać za dużo soku. Pomidory myjemy, kroimy na na połówki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Też robiłam swoje pomidory i też z limy, ale wydrążyłam gniazda nasienne i suszyłam w piekarniku, bo jest szybciej, ale Twoje też apetycznie wyglądają :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nic tylko naśladować
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ja suszę w piekarniku, ale myślę, że z suszarki równie dobre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kupne pomidory nie zawsze są dobre czy doprawione tak jak lubimy a robiąc je samemu - co jak widać jest bardzo proste - wiemy co jemy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !