Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

BISZKOPT KAKAOWY: Białka oddzielić od żółtek. Białka ubić n sztywno, dodać cukier i ubić na puszystą pianę. Dodać żółtka i wmieszać na najmniejszych obrotach robota. Mąkę, kakao i proszek do pieczenia wymieszać i dodawać delikatnie po trochu i wmieszać łyżką.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !