Sposób przygotowania

Bułkom ściąć czapeczki i wydrążyć miąższ. W środku wysmarować masłem. Pieczarki umyć i pokroić w plastry. Cebulę obrać i drobno posiekać. Na patelni rozgrzać mocno masło i przesmażyć pieczarki. Dodać cebulę i wymieszać. Posolić. Wbić jajka i wszystko razem przesmażyć. Nałożyć farsz do bułeczek. Na patelni rozgrzać ponownie masło i położyć bułki. Ser zetrzeć na średnich oczkach tarki i obsypać bułeczki. Można też obsmażyć czapeczki bułek. Podawać polane ketchupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    szybko i smacznie...ja robię na grillu w kuchni:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !