Sposób przygotowania

Golonkę wrzucic do wody, zagotować i gotowac 2 godz., dodac boczek i gotowac jeszcze godzinę. Mięsa wyjąć z wywaru i włożyc kiełbasę. Mieszając wlac żur i zagotowac. Dodać śmietanę i obraną ze skóry, pokrojoną w kostke golonkę. Na talerzu układac kiełbasę i jajka i zalać barszczem z golonka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    moja mama jest fanka białego barszczu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię barszcz biały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny,lubię taki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    znakomity barszcz, polecam ka?demu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !