Sposób przygotowania

Biszkopt
Białka ubić na pianę , dodać żółtka, 9dag. cukru i cukier waniliowy oraz mąki. Wymieszać wylać na blaszkę i upiec biszkopt przez 25 min w temp. 175 stopniach.
Galaretkę rozpuścić w szklance wody i gdy zacznie tężeć wymieszać z jablkami , a nastepnie wylać na biszkopt.
Żelatynę rozpuściś w trochę wody, kremówkę ubić na sztywno z cukrem pudrem i dodać zelatynę , rozsmarować na masie jabłkowej. Wstawić do lodówki aby stężał.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    annao

    pychota;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    robię podobną i jest bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !