Sposób przygotowania

Buraczki gotujemy, studzimy, obieramy ze skórki, kroimy w kostkę. Dodajemy pokrojoną również w kostkę szynkę oraz drobno posiekaną białą część pora. Doprawiamy do smaku majonezem zmieszanym z solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Wygląda bardzo apetycznie!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    już czuję jej smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    ale smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !