Sposób przygotowania

Musztardę mieszamy z octami oraz cukrem. Intensywnie mieszamy, aby musztarda dobrze połączyła się z octami, a cukier całkowicie rozpuścił. Doskonały sos podkreślający smak sałatek.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    on jest bardziej ostro-kwaśny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    U Ciebie zawsze można znaleźć coś z nutą ostrości... I to bardzo mi się podoba:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Jolanta pomimo obecności octu zdecydowanie przewodnim smakiem jest ostry smak musztardy. Ta Dijon już to w sobie, że ciężko jej smak jest czymś przytłumić
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Fajny zestaw składników!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to sos dla mojego męża !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Musze spróbowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Mnie odpowiada, lubię ostre smaki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !