Sposób przygotowania

ryż, mięso, jajko i przyprawy dokładnie wyrabiamy, obtaczamy w mące, smażymy na gorącym oleju.
gotowe podsmażone kulki wrzucamy do bulionu z kostki i gotujemy jakieś 15 minut, na malutkim ogniu, następnie dodajemy drobno posiekany koperek, śmietanę (ewentualnie doprawiamy) dusimy jeszcze kilka minut i gotowe

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !