Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy ok 10-15 minut, po czym półtwarde kroimy w plasterki. Tak samo kroimy pomidory, bakłażany i cukinie. Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na patelni z dodatkiem oleju aż się zeszkli. Następnie dodajemy bakłażany i cukinie i chwilę smażymy. Wszystkie warzywa układamy na przemian w naczyniu żaroodpornym. Ser trzemy na tarce o dużych oczkach i posypujemy wierzch warzyw a następnie dodajemy przyprawy. Wkładamy do nagrzanego do 175-180 stopni piekarnika na 25-30 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    na obiad super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za zapiekankami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię takie zapiekanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra, moje smaki
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    nie jadłam takiej ale zapewne jest bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    coś pysznego!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wy?mienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna,fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    lubię warzywa
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmm świetne;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !