Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Dojrzałe, prawie brązowe obrane banany gniotę widelcem na papkę. Jeśli owoce nie są miękkie, można je zetrzeć na tarce o dużych otworach lub rozdrobnić blenderem.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł, zawsze mam kłopot ze zbyt dojrzałymi bananami, jeść nie lubię, a wyrzucić szkoda, teraz mam idealne rozwiązanie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne, na pewno wypróbuję
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne, na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    robię podobny i do niego dodaję bakalie-polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super bardzo lubię takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    ciekawy przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ładnie opisany przepis na proste w wykonaniu i bardzo smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !