Sposób przygotowania

1. Namoczone w mleku biszkopty ułożyć na dnie szklanki.
2. Posypać zgniecionymi migdałami lub płatkami z migdałów.
3. Śmietanę 30 % ubić z cukrem pudrem, dodać kilka zgniecionych malin, by bita śmietana nabrała koloru.
4. Udekorować całymi malinami i pokruszoną czekoladą. 5. Schłodzić

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka cieknie na sam widok
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super:!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super:!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super:!!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z malinami wszystko lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    podzieliłabyś się deserkiem :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Smakowity :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zjadłabym z wielką chęcią
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Poezja smaku!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !