Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę dokładnie odciskamy a nastepnie nieco siekamy. Marchewkę oraz jabłko po obraniu ze skórki ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy je do poisiekanej kapusty. doprawiamy do smaku pieprzem, dodajemy trochę oleju i bardzo dokładnie wszystko mieszamy. Podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    najczęściej robię ją do smażonej ryby.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przepyszna ,bardzo ja lubię ale dodaje szczyptę cukru dla poprawienia smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !