Sposób przygotowania

Winogrono / możemy użyć dwukolorowego/ myjemy, osuszamy, przekrawamy na pół i usuwamy pestki - kilka gron zostawiamy do dekoracji. Banany obieramy ze skórki, kroimy w półtalarki i skrapiamy sokiem z cytryny. Brzoskwinie kroimy w kostkę. Śmietanę kremówkę ubijamy z cukrem. W pucharkach lub szklankach układamy winogrono, banany, brzoskwinie. Na wierzch kładziemy porcje bitej śmietany. Dekorujemy winogronem. Do deseru możemy dodać po gałce ulubionych lodów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    zjadłoby się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !