Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Z mąki, soli, jajka i 100g miękkiego masła zagniatamy ciasto. Jak będzie już jednolite to formujemy kulę i wkładamy na pół godziny do lodówki.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Fajna ta tarta :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszna jest taka tarta
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ale pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda olśniewająco.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prawdziwie krok po kroku opisany przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !