Sposób przygotowania

Filety rozmrażamy, kroimy na kawałki i podsmażamy na patelni na oleju. Z papryk wykrawamy gniazda nasienne i kroimy w paseczki. Cebule obieramy i drobno siekamy. Ananasy odsączamy /zachowując sok/ i kroimy w drobną kostkę.Na oleju podduszamy cebulę z papryką a następnie dodajemy ananasy.Mieszamy. Do ananasów, papryki i cebuli dodajemy siedem łyżek soku z ananasów, keczup, mielona paprykę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Cztery łyżki soku z ananasów mieszamy z mąką ziemniaczaną i dodajemy do warzyw i ananasa. mieszamy. Dusimy razem ok. 10 min. Na koniec dodajemy podsmażone kawałki ryby, delikatnie mieszamy.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !