Sposób przygotowania

Seler konserwowy i kukurydzę osączyć z zalewy. Ananasa osączyć z zalewy i pokroić w kostkę. Por opłukać i pokroić w kostkę. Czerwoną fasolkę osączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Białka zetrzeć osobno na tarce o dużych oczkach, a żółtka na tarce o małych oczkach.

W dużej przezroczystej salaterce układać przygotowane składniki w następującej kolejności: seler konserwowy, kukurydza, ananas, 3 łyżki majonezu, por, czerwona fasolka, białko, 4 łyżki majonezu i na górę żółtka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !