Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Z kapusty wyciąć głąb, włożyć do garnka, zalać wodą i zagotować. Gdy się zagotuje wyłączyć i jeszcze chwilę parzyć.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dużo z nimi roboty, ale smak wynagradza trudy ich przygotowania.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Oj... jak ja uwielbiam gołąbki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Wcale nie tak dużo tej \"roboty\". Farsz, kapusta, moment i są pyszne gołąbeczki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    są przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Uwielbiam gołąbki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    moje ulubione zwłaszcza z młodej kapusty
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobrze opisany przepis na prawie legendarne już gołąbki
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    z młodej są najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    naprawdę wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !