Sposób przygotowania

Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Blaszkę (20x20 cm) wyłożyć papierem do pieczenia, posmarować odrobiną tłuszczu i obsypać mąką.
W misce wymieszać: jajka, cukier i mus jabłkowy. W drugim naczyniu przesiać razem mąkę i kakao, dodać cynamon i kardamon, dobrze wymieszać.
Do suchych składników dodać miksturę z jajkami i mieszać, aż do całkowitego połączenia się składników. Następnie dodać lekko odciśniętą cukinię i połamaną czekoladę. Delikatnie wymieszać wszystko.
Przełożyć do foremki. Piec około 30- 40 minut, aż do momentu, gdy na wbitym w brownies patyczku, po wyjęciu, nie będzie surowego ciasta.
Wyjąć z formy dopiero po całkowitym wystudzeniu. Pociąć na kwadraty.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    widzę że się ciekawie i zdrowo odżywiasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !