Sposób przygotowania

Bagietkę przekroić na pół. Posmarować masłem .Pomidory odsączyć z oleju , pokroić w paseczki i położyć na bułce . Fetę podzielić na dwie połówki bułki. Rozkruszyć mini kostkę czosnkową i posypać zapiekankę. Wstawić w foremce do zapiekania do rozgrzanego piekarnika i zapiekać aż bułka się zarumieni ( ok. 10-15 minut ). Po wyjęciu położyć na zapiekanki utartego na tarce jarzynowej ogórka

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Smacznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    wygląda bardzo smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajne i apetyczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !