Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w 3/4 l. gorącej wody. Ostudzić.
Żółtka utrzeć na parze z cukrem,wymieszać ze zmiksowanym twarogiem i rozpuszczoną żelatyną. Połączyć z bitą śmietaną,wymieszać z owocami.
Tortownicę wyłożyć herbatnikami,położyć masę serową i pozostawić aby stężała. Posypać owocami,zalać galaretką i wstawić do lodówki aby stężała.
Polecam

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Serniczek pyszny.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !