Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw przygotowujemy składniki, mąkę(najlepsza szymanowska typ 480) przesiewamy przez sitko i mieszamy z proszkiem do pieczenia, oddzielamy żółtka od białek, do większej miski dodajemy białka, do mniejszej żółtka.Bialka lekko solimy i ubijamy mikserem do spienionych białek powoli dodajemy 2/3 części cukru i cukier waniliowy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wypróbujemy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Swietny:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Swietny:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie biszkopciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Lubię biszkopty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !