Sposób przygotowania

Kapustę pokroić. Smalec roztopić, dodać kapustę, jałowiec, goździki, liść laurowy oraz pieprz. Dusić chwilę, wlać wino i na małym ogniu, pod przykryciem gotować 1:15 min. Po godzinie dodać winogrona. Przyprawić solą, pieprzem i cukrem. Podawać do wykwintnych mięs.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawe połączenie - kapusta kwaszona i winogrona? brzmi dość intrygująco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawy pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawa prpozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    naprawdę ciekawe zestawnienie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    faktycznie może zaskoczyć, warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Kapusta kwaszona bardzo zdrowa!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    zaraz wykwintne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ooo...to jest pewnie pyszny dodatek do mięska:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    Kiszona kapusta i winogrona - ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł, pogratulować
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    przepis wypróbuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    przepis wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !