Sposób przygotowania

Warzywa oczyścić, obrać i posiekać w kostkę. W rondlu rozgrzać 2 łyżki oleju i masła, wrzucić przygotowane warzywa, wymieszać i posolić. Dusić pod przykryciem ok 15 min przez cały czas mieszając. Z kostek przyrządzić bulion, zalać uduszone warzywa, doprowadzić do wrzenia. Gotować razem 10 min. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !