Sposób przygotowania

Kotlety schabowe umyć,rozbić tłuczkiem i posypać sola oraz pieprzem.
Pieczarki i cebulę pokroić w kosteczkę ,posypać solą i pieprzem(jeśli ktoś lubi może dodać odrobinę jarzynki) ,dodać śmietanę i razem podsmażyć .
Podsmażone pieczarki rozłożyć na kotletach i zwinąć jak roladki .
Zwinięte roladki zanurzyć w cieście i na koniec w bułce tartej ,smażyć w dość głębokim tłuszczu .
Ciasto:
Jajka,mąkę,szczyptę soli wymieszać z wodą gazowaną tak aby powstało ciasto o konsystencji gęstej śmietany .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno były bardzo smaczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomysłowo
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    palce lizać :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !