Sposób przygotowania

kalafior odgotować w osolonym wrzątku ok.5 min.wyjąć przelać zimną wodą podzielić na różyczki wkładać do słoików i zalać przegotowaną gorącą zalewą aby kalafior był zakryty szczelnie zamknąć słoiki i pasteryzować ok.20min.od zagotowania się wody.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nigdy tak nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !