Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Czekoladę rozpuścić w rondelku. Na papierze do pieczenia narysować serduszka i wypełnić je czekoladą( na początku obrysowałam serduszka patyczkiem do szaszłyków a potem wypełniłam środek łyżką. Poczekać aż czekolada zastygnie


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakie pyszności...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    cudowne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    cudowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    urocze serduszka, w sam raz na deser walentynkowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !