Sposób przygotowania

Dynię kabaczek i cukinię przekrój, usuń pestki, obierz i pokrój w kostkę. Warzywa posyp oregano, polej 2 łyżkami oliwy, wymieszaj. Ciemiężycę osącz z zalewy.
Ocet balsamiczny wymieszaj z sosem sojowym i miodem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pozostałą oliwę.
Rozgrzej patelnię grillowaną, wrzuć warzywa, grilluj 5-6 min, mieszając od czasu do czasu. Dodaj pomidorki koktajlowe, posyp sezamem, smaż jeszcze 3-4 min. Wszystkie warzywa przełóż na talerz, udekoruj listkami sałaty, polej sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    jutro wezmę od rodziców kabaczka
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    jutro wezmę od rodziców kabaczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniam. miam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pcha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !