Sposób przygotowania

Paprykę myjemy, wydrążamy gniazda nasienne, pakujemy do słoików. do każdego słoika wrzucamy 2-3 ząbki czosnku.

Wszystkie składniki zalewy łączymy, zagotowujemy, wlewamy do słoików, dokładnie zakręcamy.

Pasteryzujemy 5-10 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    u nas w domu tylko ja lubię paprykę i dla samej siebie to nie chce mi się robić....chętnie zabiorę słoiczek :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    muszę spróbować z miodem, bo takiego przepisu nie miałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w tygodniu bedzie papryka i pare słoików zrobię z miodem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przyda się zimową porą.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo ciekawy przepis, z miodem nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna papryczka, zawsze sporo jej robię ale z miodem jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    o prosz,e w zalewie miodowej to fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !