Sposób przygotowania

Z kapusty wyciąć głąb, usunąć zewnętrzne liście (jeżeli jest taka potrzeba) i ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzić, pokroić na 4-8 części (w zależności od wielkości kapusty). Na patelni rozgrzać olej, zrumienić na nim bułkę tartą. Polać nią porcje kapusty. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    robiłam już kiedys taką kapustę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a jak smakuje z młodą kapusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a jak smakuje z młodą kapusta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Szczerze mówiąc z młodą jeszcze nie robiła, ale muszę spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Beatris z młodą smakuje najlepiej - polecam. Robiłem w tym sezonie :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    W tym sezonie to już pewnie nie zdążę, ale w przyszłym roku koniecznie muszę wypróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    ciekawe
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiej jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetna jest, ja gotuję na parze, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !