Sposób przygotowania

Jedną szklankę mleka wlewamy do garnka-doprowadzamy do wrzenia.
W połowie szklanki mleka rozpuszczamy budyń z 2 łyżkami cukru- dodajemy powoli do gotującego się mleka- energicznie mieszamy.
Odstawiamy na bok- studzimy.
Wszystkie suche składniki ( oprócz musli) mieszamy ze sobą, a wszystkie mokre mieszamy w oddzielnym naczyniu- łączymy ze sobą suche z mokrymi - dodajemy pokrojone w kosteczkę brzoskwinie.
Do foremek nakładamy po łyżce ciasta- łyżeczce budyniu i przykrywamy łyżką ciasta.
Wierzch posypujemy musli
Pieczemy 20-25 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam babeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    cudne, po prostu bajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    kuszące :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    wyglądają pieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bo to Ani..to jak mają wyglądać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychotka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    niezwykle apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakie piękne, ale narobiłaś mi ochoty na takie babeczki...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super apetyczne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    przepysznę są na pewno!;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha babeczki :-)
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    apetyczne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !