Sposób przygotowania

Do tego przepisu potrzebujemy gruszki w occie, trzeba je zrobić wcześniej, przepis w mojej księdze. Placki na naleśniki smażymy z przepisu - mąkę i płatki dajemy pół na pół, ciasto ma być lejące. Gruszki dusimy widelcem, dajemy na patelnię, posypujemy cukrem waniliowym i cynamonem, dusimy ok 10 minut. Smarujemy naleśniki i podajemy posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszności!
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    świetne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są rewelacyjne w smaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !