Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto szybko zagnieść, wyłożyć nim formy na babeczki lub w razie ich braku jak u mnie – blaszkę na muffinki. Ciasto nakłuć widelcem i piec w piekarniku na jasno złoty kolor. Wystudzić.

Galaretkę rozpuścić w 300ml wrzątku – wystudzić.

Tężejącą galaretką napełniać zimne kruche babeczki. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !