Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso umieścić w misce, dodać przyprawy, bardzo drobną posiekaną cebulę oraz jajko i wszystko dobrze wymieszać, najlepiej dłonią. Dzięki otrębom mięso jest zwarte i nie będzie się rozpadać. Jeśli jest zbyt rzadkie, można dosypać otrębów lub ewentualnie bułki tartej.


Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    daj gryza ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    uwielbiam domowe hamburgery
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    genialnie, nie ma co chodzic do maka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    taki domowy jest naj a ten wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jajko do hamburgera? ciekawe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    @Pyza Smaczna: Przedstawiłam tu swój pomysł na hamburgery. Otręby również nie powinny się z nich znaleźć a tutaj są :) Jajko pomaga skleić się masie z otrębami, polecam spróbować, z takimi dodatkami smakuje świetnie :) Bez jajka i otrębów tylko zdublowałabym przepis na oryginalny hamburger.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    lubię takie domowe pomysły
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    nie ma to jak taka domowa wersja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !