Sposób przygotowania

Zagniatamy kruche ciasto z mąki, KASI, proszku do pieczenia, cukru, żółtek jaj, kwaśnej śmietany i kakao. Schładzamy je przez około 30 minut, rozwałkowujemy, wykładamy ciasto do wysmarowanych KASIĄ foremek i pieczemy przez około 20- 25 minut w temp. 160 stopni.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem, następnie dodajemy kakao. Tak przygotowany krem wykładamy do babeczek. Babeczki dekorujemy malinami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczne maleństwa .
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Przepysznie się prezentują:) I te maliny... Rewelacja!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    zjadło by sie takie , ale najpierw trzeba zrobic
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    MNIAM MNIMA
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudne ciacha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Śmiem przypuszczać, że smakują tak samo dobrze jak wyglądają:)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo ciekawie wygląają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    piękne i na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !