Składniki:
kalarepka | 8 szt |
pieczarki | 15 dkg |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
bułka | 1 szt |
mleko | 3/4 szklanki |
jajko | 2 szt |
koperek posiekany | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 2 szklanki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
kalarepka | 8 szt |
pieczarki | 15 dkg |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
bułka | 1 szt |
mleko | 3/4 szklanki |
jajko | 2 szt |
koperek posiekany | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 2 szklanki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: