Sposób przygotowania

Budyń gotujemy w połowie ilości mleka, a więc w 250 ml, jeśli opakowanie jest na 500 ml. Studzimy, miksujemy ze 100 gram miękkiego masła. W razie potrzeby dodajemy trochę cukru pudru. Rozsmarowujemy na biszkopcie. W garnuszku rozpuszczamy 50 gram masła z cukrem i energicznie mieszając powoli dosypujemy kakao. Gdy polewa trochę ostygnie wylewamy dekoracyjne esy floresy na biszkopcie posmarowanym kremem budyniowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    proste i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    proste i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tak, zgadzam się.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !