Sposób przygotowania

Filet z pangi oczyścić. Przyprawić świeżo posiekanym rozmarynem, pieprzem. sokiem z cytryny i skórką z liczi. Odstawić na godzinę. Jajko rozmącić Obtoczyć w nim kawałki ryby, a następnie w bułce tartej. Smażyć na złocisty kolor. Podawać z ziemniakami i kapustą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    uwielbiam <3
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dobra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pangi były jednymi z moich ulubionych ryb, teraz jednak kiedy dowiedziałam się jak się je hoduje to już ich nie jem w ogóle - ale przepis można wykorzystać do przygotowania innej rybki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !