Sposób przygotowania

Polędwiczkę nacieram solą, pieprzem czarnym oraz gałką muszkatołową. Odstawiam w chłodne miejsce na 1h. Następnie krótko przesmażam na rozgrzanej oliwie. Obsmażoną polędwiczkę posypuję tymiankiem, wkładam do naczynia żaroodpornego i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 200°C. Piekę ok. 20 minut. Upieczoną kroję w poprzek włókien na plastry.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne mięsko!:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    bardzo lubię aromatyczną polędwicę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią wprosiłabym się na taki obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    smakowicie wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubię chudziutkie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,aż ślinka leci !
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne i takie apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Aż ślinka cieknie! Piękny kawał mięcha!
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Uwielbiam takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    wygląda wspaniale !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !