Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Szparagi umyć, pokroić na kawałki dł.3 cm. Ziemniaki włożyć do osolonego wrzątku, gotować 15 min, dodać szparagi, gotować jeszcze 5 min, odcedzić.
Fetę pokroić w kostkę. Jabłka obrać, pokroić w kostkę. Sałatę podzielić na liście, porwać na kawałki. Majonez, musztardę i ocet wymieszać, powoli dolewając do niego olej cały czas mieszając. Sos przyprawić solą i pieprzem. Kawałki sałaty, ziemniaki, szparagi, jabko i pomidory, ser włożyć do salaterki, polać sosem, delikatnie wymieszać.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !