Składniki:
grzyby | 40 dag |
wątróbka | 50 dag |
cebula | |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
masło | 1 łyżka |
olej | 3 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1/2 łyżki |
grzyby | 40 dag |
wątróbka | 50 dag |
cebula | |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
masło | 1 łyżka |
olej | 3 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: