Sposób przygotowania

Grzyby pokroić, opłukać, pokroić na ćwiartki. Na patelni rozgrzać olej, włożyć grzyby i smażyć, mieszając, aż się zrumienią, a sok odparuje. Wtedy wsypać do nich zmiażdżone jagody jałowca i roztarte zioła, dodać masło i obrany i posiekany czosnek. Dusić pod przykryciem 5 min. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    I znowu pytanie:JAKICH GRZYBÓW NALEŻY UŻYĆ.Cóżm widzę,że Doradca musi się Twojej działalności i twórczości ludowej przyjrzeć, bo ludzi potrujesz!
  • -4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    No i znowu:zamiast odpowiedzi minus.Ale jak sie spisuje cos o czym się nie ma pojęcia. trudno odpowiedzieć na pytanie! A minusy kolekcjonuję, proszę więc o następna porcję!
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Załosne, ale daje obraz poziomu (od)twórcy przepisu.Nic do powiedzenia oprócz minusa do komentarza... Biedna i żałosna jesteś! Jak Twoje przepisy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Opamiętaj się bo cię krew zaleje. Zajmij się sobą i swoimi wątpliwej jakości przepisami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A każdy inteligentny czytelnik (wyłączając ciebie oczywiście) chyba wie, jakie grzyby są jadalne. Jak nie, to twój problem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !