Sposób przygotowania

Grzyby opłukać, osuszyć, odciąć trzonki. W posmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym ułożyć grzyby blaszkami do góry, skroić oliwą, posypać czosnkiem oraz natką. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, aż będą złotobrązowe ok. 30 min. Posolić przed podaniem.

Komentarze

  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    No to kolejna książka w przedruku, widzę.Nawet alfabetycznie! Jeśli to jest Twój przepis, wyjaśnij, jakie grzyby należy użyć. Dokładnie, nazwą proszę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Jak dla ciebie to tylko muchomory.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    A dla reszty: rydze i boczniaki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !