Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Blachę wyłożyć folią aluminiową. Wysypać ryż surowy na blachę. Skrzydełka przed położeniem na blachę, podsmażyć na złoty kolor na tłuszczu, ułożyć na ryżu.


Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Też takie robiłam,pysznie smakują i mało przy tym pracy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeszcze nie widziałem tak zapiekanych skrzydełek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mmars

    Kiedyś takie robiłam tylko bez pieczarek reszta bez zmian. To danie smakowało całej rodzinie i naprawdę mało przy nim pracy.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Strasznie dawno ich nie robiłam, więc czas na przypomnienie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !