Sposób przygotowania

Robimy marynatę z wina , ziela angielskiego , liścia laurowego i cebuli pokrojonej w talarki.Mięso nacieramy solą , zalewamy marynatą i odstawiamy na dobę.Następnie osączamy , nacinamy kratkę i szpikujemy goździkami.Pieczemy 2 godziny w 180 stopniach polewając sosem wytwarzanym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    hmmm ciekawe... nie mam przekonania, ale może jest dobre :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    musi być dobra ^^
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !