Sposób przygotowania

Wodę wlewam do Garnka 2,5 litra następnie 2 kucharek na lato sól pieprz i gotuje na małym ogniu Żelatynę 2,5 lita rozrabiam i wlewam do rosołku Gotuje jajka na twardo obieram ze skorupek Jajko przecinam w poprzek zawijam w szynkę i spinam wykałaczką Na dno wsypuje parę ziarenek kukurydzy i pietruszkę listek Kładę jajo i zalewam rosołkiem ostudzonym i do lodówki Wykładam na stół dekoruje pomidorkiem i szczypiorkiem wygląda elegancko

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jaka kolorowa
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    lubię taka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ja za bardzo nie lubię galarety ale mój tata uwielbia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !